DIGITALNI CJENICI

CJELOVITO RJEŠENJE ZA MODERNE DIGITALNE CJENIKE

11

Tražite li jednostavan način za izradu i održavanje svog digitalnog jelovnika? Uz cjelovita rješenja iz Utilitera, možete upravljati svojim digitalnim jelovnicima u bilo koje vrijeme, istaknuti alergene u jelima, nazive i opise prevesti na druge jezike.

Digitalni cjenik omogućuje Vam da, bez troškova ispisa novih cjenika prilikom izmjene neke cijene, u potpunosti besplatno i u realnom vremenu napravite izmjene.

Naše digitalne cjenike može koristiti bilo koja vrsta poslovanja, kao što su restorani i barovi, ali i sportski centri, vinski barovi, pekare, ugostitelji, kamioni s hranom, pivovare i još mnogo toga. Svoj jelovnik možete u potpunosti prilagoditi stilu i temi svoje tvrtke.

Višenamjenski cjenici

U našoj ponudi pronađite jelovnike za hranu za van, catering, vina, pića, deserte i više.

Izmjene u stvarnom vremenu

 
Izmijenite svoj jelovnik u bilo kojem trenutku, pravovremeno obavijestite svoje kupce kada stavka jelovnika nije dostupna ili se promijenila cijena.

Personalizirani dizajn

Personalizirajte svoj jelovnik, promijenite stil, boju, izgled i više kako biste definirali vlastiti jelovnik prema stilu i temi svoje tvrtke.

Istaknite alergene i ostale napomene

Dodajte alergene, vrste i preferencije stavkama jelovnika, tako da korisnici koji žele određeno jelo, piće ili imaju unaprijed vidljive alergene.

Višejezičnost

Neka Vaš novi digitalni cjenik podržava višejezičnost, što će omogućiti Vašim klijentima da vide Vaš jelovnik na svom jeziku.

Eco-friendly

Korištenjem digitalnih cjenika ulažete u digitalizaciju i održivost, te pomažete očuvanju prirode i okoliša.