Digital signage

CJELOVITO RJEŠENJE ZA DIGITAL SIGNAGE

S našim rješenjem za digital signage poboljšajte iskustvo vaših gostiju. S vaših ključnih lokacija prikazujte poruke dobrodošlice, informacije o proizvodima te jačajte vlastiti brend.

Smanjite troškove i povećajte produktivnost digitalnim prikazivanjem objava i rasporeda u nekoliko klikova.

Povećajte profitabilnost prikazujući gostima vlastite akcije i koristite mogućnost objavljivanja oglasa trećih strana.

Iskoristite prednosti dinamičkog sadržaja koji zadržava više pažnje u odnosu na statički kao što su posteri.

11

Pitate se što će Vam Digital Signage sustav? Najjednostavnije rečeno, podići će vaš brend na potpuno novu razinu te ostaviti ozbiljan trajni dojam na Vaše kupce. Digital Signage može poboljšati Vaše poslovanje učinkovitim privlačenjem pažnje kupaca, isporukom ciljanih poruka, ali i povećanjem svijesti o robnoj marki na dinamičan i efektan način. Potaknut će vaše poslovanje s ažuriranjima u stvarnom vremenu, uvidima temeljenim na podacima i vizualno privlačnim sadržajem, potičući prodaju i lojalnost kupaca. Efikasno i u potpunosti udaljeno upravljajte neograničenim brojem ekrana.  Jeste li spremni zadiviti sami sebe, nadmašiti očekivanja svojih klijenata, ali i konkurencije?!

O našoj profesionalnosti i kvaliteti pružene usluge dovoljno svjedoči činjenica da se i Švicarska YOKA odlučila upravo na naš DigitalSignage, uz AVA.LIT POS sustav.