11

DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST BEZGOTOVINSKOG PLAĆANJA!

Kao korisnik naših naprednih usluga za bezgotovinsko plaćanje, dobit ćete vlastitu i u potpunosti personaliziranu mobilnu aplikaciju, dostupnu Vašim klijentima za besplatno preuzimanje na Apple AppStore i Goole Play trgovinama.

Mobilna aplikacija Vašim će korisnicima omogućiti naručivanje, nadopunu svojih digitalnih novčanika, rezervacije, pozivanje konobara i još mnogo toga, ovisno o tome što vaša tvrtka nudi.

Mobilna aplikacija može se koristiti i kao digitalni jelovnik za vaše klijente. Digitalni izbornik također se može integrirati s vašim postojećim POS softverom i automatski sinkronizirati sve promjene cijena.

Također, mobilna aplikacija će Vašim klijentima pružiti mogućnost lakšeg praćenja potrošnje i transakcija.

ZAŠTO ODABRATI CASHLESS?

 

  • POVEĆENJE PRODAJE ZA ČAK 30%

Integracijom sustava za bezgotovinsko plaćanje s ultra brzim transakcijama, naši su klijenti iskusili izvanredne rezultate, uključujući povećanje prodaje do čak 30%. Ova dinamična promjena ne samo da je povećala prihode, već također nudi klijentima pogodnost za kojom žude, postavljajući Vaše poslovanje na put održivog rasta i uspjeha.

  • POVEĆANJE NAPOJNICA ZA 13%

Sustav bezgotovinskog plaćanja mora također biti od koristi za Vaše predano osoblje. Prelaskom na Cashless možete pridonijeti potencijalnom povećanju napojnica do 13% za svoj marljivi tim, osiguravajući da će nastaviti pružati vrhunsku uslugu s osmijehom na licu.

  • BRZINA I POUZDANOST

Nema više provjere transakcija, brojanja gotovine ili drugih odgoda. S Cashless-om ćete uštedjet dragocjeno vrijeme, pri čemu će Vam ostati više vremena za obavljanje drugih poslovnih operacija, a sve to istovremeno smanjujući otpad od papira i doprinoseći zelenijoj, održivijoj budućnosti.

  • U POGONU 24/7

Naša Cashless mobilna aplikacija i kiosci rade 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez potrebe za dodatnim osobljem. Ova učinkovitost ne samo da smanjuje operativne troškove, već također osigurava besprijekorno i praktično iskustvo za Vaše cijenjene klijente.